Tipspromenad till midsommar – i ny tappning!

tipspromenad till midsommar

En tipspromenad till midsommar är ju en klassiker tillsammans med dans kring midsommarstången, säckhoppning och jordgubbstårta! Men är du trött på det gamla vanliga formatet med 1, x, 2 och lappar som blir blöta och blåser ner i det sedvanliga midsommarvädret, vill slippa sätta upp och ta ner lappar eller bara bjuda dina gäster på en något modernare och coolare variant – gör ett mobilquiz istället!

Istället för att sätta upp lappar planerar du din runda på datorn och placerar ut kartnålar där du vill ha frågorna. Deltagarna laddar ner vår app och scannar en QR-kod för att sätta igång. Mobilquizet ”Ett lite klurigare sommarquiz” innehåller som namnet antyder lite klurigare och garanterat somriga frågor där deltagarna behöver klura tillsammans på de rätta lösningarna!

Du planerar själv ditt lilla event på en arrangörssajt, bildar lag och sätter ut rundan i det område där du vill vara. Kanske leder mobilquizet dina gäster från festplatsen med dans kring midsommarstången hem till festen… så kan du springa före och blanda drinkarna och tända grillen!

Här beställer du ”Ett lite klurigare sommarquiz”>>

tipspromenad med mobil

Massvis med fler tips, aktiviteter och lekar till midsommar hittar du här>>

Är du trots allt mer sugen på en traditionell tipspromenad till midsommar – för våra traditioner handlar ju ofta om att allt ska vara som det alltid varit – då finns det en riktigt bra färdig tipspromenad att ladda ner här>>