Ny spännande agentjakt!

mobilskattjakt

Fixa agentkalas med cool mobilskattjakt!

Att vara agenter eller spioner och lösa mysterier är på många barn och ungdomars önskelista – nu kan drömmen förverkligas för en timme eller två! Perfekt till fest och kalas när barnen hunnit bli lite äldre!

I den nya mobilskattjakten ”TOP SECRET – Agenternas hemliga uppdrag” skickar man ut agenter på uppdrag! En legendarisk mästertjuv planerar en nya kupp. Agent 00X har nästlat sig in i mästertjuvens närhet och lyckas skicka kryptiska meddelanden till sina kollegor. Barnen får också meddelande från högkvarteret som jobbar med dem för att lösa fallet. Barnen skickas iväg på uppdrag i ett eller flera lag – uppdraget får de läsa i mobilen. Sedan ser de efter hand kartposition de ska hitta – väl där får de ett meddelande från agent 00X och måste med hjälp av det kryptiska meddelandet, lista ut detaljer om kuppen, som plats, tidpunkt, identifiera en medhjälpare med fingeravtryck och mycket mer. När de löst en gåta ser de nästa kartposition osv.

Under jaktens gång får de också vid några tillfällen hemliga meddelanden i kuvert märkta ”TOP SECRET” från högkvarteret med användbar information.

Till sist ska agenterna nå målet och avslöja mästertjuvens identitet!

Hela mobilskattjakten med historia, gåtor och rekvisita är färdigt – men du bestämmer själv när och var och hur lång mobilskattjakten ska vara.

Det här är vår senaste mobilskattjakt för barn och ungdomar från 10 år och kombinerar historia och gåtor i mobilen med ”riktiga” brev från högkvarteret vilket gör den ännu roligare! Ett gäng agenter kan lösa mysteriet – eller så låter man olika lag av agenter tävla mot varandra på tid! En superrolig aktivitet till agentkalas – och perfekt för alla barn som gillar ”Agenterna” på TV!

Läs mer om mobilskattjakten: TOP SECRET – Agenternas hemliga uppdrag här>>     

agentjakt i mobil

Fler idéer och aktiviteter till agentkalas hittar du här>>