mobilskattjakt gratis

Gör ett alldeles eget mobilquiz med egna frågor, svarsalternativ och bilder! En riktigt rolig, helt unik och annorlunda aktivitet till möhippa, svensexa, födelsedagsfirande, bröllop eller bröllopsdag!

Perfekt för att låta någon eller några stå i centrum. Hitta på roliga frågor om den som firas och låt vännerna tävla i kunskap om dagens huvudperson!

Ett egen mobilevent kan så klart också handla om något annat – kul frågor om företagets historia till jubileet eller fotbollsfrågor till fotbollsklubbens sommaravslutning. Du kan också göra en egen stadsrundvandring eller naturvandring med frågor om omgivningarna och platserna man går till! Ett mobilevent kan användas till nästan allt och är alltid kul! Bara din fantasi sätter gränserna!

De egna mobilquizen fungerar i stort som våra andra mobilskattjakter och events, men istället för en färdigt historia och färdiga frågor hittar du själv på tema och frågor. Sedan bestämmer du också var, när och hur mobilquizet ska genomföras och sätter ut positioner på kartan. Allt skapar du enkelt och styr från din egen lilla arrangörssajt.

Så här funkar en mobilskattjakt med egna frågor

Du skapar ditt event:

1. Du skriver en introduktion till mobilquizet, vad handlar det om, vem firas osv. Här kan du ladda upp en passande bild.
2. Du hittar på 10 frågor med 3 svarsalternativ på varje och – om du vill – en bild. Har du inte bild till någon fråga kan du välja mellan olika passande illustrationer.
3. Du bestämmer rutten för mobileventet genom att sätta ut positioner på en karta. Du bestämmer var det börjar, hur långt det är, vart det går och vart det hela slutar.
4. Du skapar upp till 10 lag med lagnamn.
5. Du skriver en avslutning – tex. om man efter avslutat event ska göra något speciellt, bege sig någon annan stans etc.

Du genomför eventet:

1. Varje lag behöver en mobiltelefon där de laddar ner vår app.
2. Du startar lag genom att scanna QR-koder du genererat för varje lag på din arrangörssajt med appen. Då drar varje lags event igång.
3. Lagen läser din introduktion och får sedan instruktioner om hur de ska göra.
4. Lagen följer kartan i mobilen. När de kommer till en kartposition får de en fråga att besvara. När de svarat ser de nästa kartposition osv.
5. När lagen når slutpositionen läser de dina avslutning och eventuella instruktioner.
6. Efter hand som lagen löser quizet och efter att alla lag avslutat ser du hur många rätta svar lagen har haft.
7. Vid lämpligt tillfälle efter genomfört event är det ju sedan kul att gå igenom de rätta svaren och – om man vill – utse det eller de lag som haft flest rätta svar!

Ett event kan genomföras med upp till 10 lag en gång.

Pris: 299 kr

Här beställer du ett mobilevent där du gör egna frågor>>

 

Vill man göra egna event för att använda kommersiellt, tex för gäster och kunder som genomför eventet vid olika tillfällen kan man så klart det också, då finns våra B2B-lösningar. Läs mer om B2B mobilskattjakter här>>