Det är inte bara barnen som ska få ha kul! Vi har även roliga mobilevents och mobilquiz för vuxna! En perfekt aktivitet till företagsevent, kick-off eller konferens. Det passar också bra till möhippa, svensexa, herrmiddag eller dammiddag. Och det passa bra till festen! Kort sagt, vid de flesta tillfällen då man vill aktivera människor och bjuda på lite underhållning och där man samtidigt får umgås och sträcka på benen!

En mobiljakt är ett perfekt sätt att förflytta en grupp människor från ett ställe till ett annat på ett riktigt kul sätt. Det är perfekt på företagsfesten eller konferensen när man kanske vill ta sig från kontoret till restaurangen eller festlokalen – vill man behöver slutdestinationen inte vara känd för deltagarna förrän de kommer fram! Det blir en trevlig promenad med teambuildning eller kanske en fartfylld jakt på tid genom stan!

Mobiljakt och mobilquiz!

I mobilevent som Spionjakten och Jorden runt på 80 minuter kan lagen, om man vill tävla på tid. Det handlar om att få flest rätta svar på kortast tid. Resultatet för lagen räknas ut och visas på arrangörssajten. I våra mobilquiz tävlar man däremot inte på tid, utan här är det endast antal rätta svar som räknas. Det finns mobilquiz för olika tillfällen och säsong som t.ex vårt Julmobilquiz och Ett lite klurigare sommarquiz. Perfekt för teambuilding mobilquizet Klurigt & Knepigt som innehåller tankenötter och kräver klurande, samarbete och diskussioner för att enas om den riktiga lösningen.

quiz i mobilen

Alla våra mobiljakter och mobilquiz beställer du här>>

Mobiljakt där du själv gör frågorna

För de riktigt speciella tillfällena vill man kanske göra ett mobilevent med egna frågor, om föremålet för ett firande. Det kan vara frågor om Fredrik som fyller 50, det kan vara frågor om bröllopsparet, det kan vara frågor om Stinas förflutna som singel på möhippan eller det kan vara roliga frågor om företaget till jubileet.

Läs mer om gör-det-själv mobilquiz här>>