En mobilskattjakt eller ett mobilevent passar perfekt till företagsevent, kick-off eller konferens. Det passar också bra till möhippa, svensexa, herrmiddag eller dammiddag. Och det passa bra till festen! Kort sagt, vid de flesta tillfällen då man vill aktivera människor och bjuda på lite underhållning och där man samtidigt får umgås och sträcka på benen!

En mobilskattjakt är ett perfekt sätt att förflytta en grupp människor från ett ställe till ett annat på ett riktigt kul sätt. Det är perfekt på företagsfesten eller konferensen när man kanske vill ta sig från kontoret till restaurangen – slutdestinationen är inte känd för deltagarna förrän de kommer fram! Man får dessutom på vägen lösa gåtor och – om man vill – tävla på tid.

Vi har flera helt unika events som innehåller uppdrag, frågor och svar, där upp till 10 lag tävlar mot varandra på tid. Välj tex en humoristisk ”Spionjakt” eller låt lagen tävla om att ta sig först runt jorden!

Läs mer:
Spionjakten
Jorden runt på 80 minuter
Julmobilquiz

Mobilskattjakt där du själv gör frågorna

För de riktigt speciella tillfällena vill man kanske göra ett mobilevent med egna frågor, om föremålet för ett firande. Det kan vara frågor om Fredrik som fyller 50, det kan vara frågor om bröllopsparet, det kan vara frågor om Stinas förflutna som singel på möhippan eller det kan vara roliga frågor om företaget till jubileet.