skattjakt med mobil vuxna

Ett kul mobilbaserat event för vuxna! Perfekt till kick-offen, julfesten på jobbet, möhippan eller svensexan. Dela upp deltagarna i upp till 10 lag som tävlar mot varandra på tid i en spännande spionjakt. Storyn och frågorna är klara men du som arrangör kan själv bestämma rutten på spionjakten genom att själv sätta ut positionerna på en karta. Eventet kan ta deltagarna från kontoret till en restaurang eller en festlokal eller bara ett varv runt kvarteret – du bestämmer!

En företagshemlighet har stulits av två före detta KGB agenter som nu jobbar frilans för näringslivet och gör ”buzinez”. Ni har fått styrelsens uppdrag att diskret följa förövarna och ta reda på vart de tar vägen med informationen och om möjligt ta tillbaka den. Ni har sett förövarna på övervakningskameran och i och med att de är av interpol kända brottslingar har ni kunnat identifiera dem som Pjotr Romanovitj Raskolnikov och Dmitrij Ivanovitj Chodorkovskij. Det är dags att inleda jakten – men ni har att göra med hårdföra typer så var försiktiga!

Lagen följer efter spionerna jorden runt – på varje plats måste en fråga besvaras för att få reda på vart spionerna tar vägen härnäst. Det lag med flest rätta svar på kortast tid vinner!

Antal frågor: 12
Tidsåtgång:
Beror på hur många lag man är och med vilka avstånd man placerar ut frågorna. Det hela är alltså mycket flexibelt, men räkna med +/- 40 min från start till mål vid en kortare runda.
Antal deltagare: 1-10 lag.
Pris: 399 kr / event.

Beställ Spionjakten här>>

mobilskattjakt vuxna