tipspromenad med mobil

Ett riktigt somrigt och lite klurigare quiz som man löser på vandrande fot genom att följa en karta i mobilen och svara på roliga frågor. Perfekt för sommarfesten på jobbet eller med vännerna. Slutdestinationen kan hållas hemlig om man t.ex vill leda sina kollegor från kontoret till en festlokal eller restaurang! 11 lite kluriga och garanterat somriga frågor ska besvarar på vägen. Du lägger själv ut rutten och bestämmer när, var och hur långt deltagarna ska gå!

Antal frågor: 11
Tidsåtgång:
Beror på hur många lag man är och med vilka avstånd man placerar ut frågorna. Det hela är alltså mycket flexibelt, men räkna med +/- 40 min från start till mål vid en kortare runda.
Antal deltagare: 1-20 lag.
Pris: 349 kr / event för upp till 10 lag. 449 kr / event för upp till 20 lag.

Beställ mobilquizet Ett lite klurigare sommarquiz här>>

mobilquiz

Så här funkar ett mobilquiz:

  1. Du beställer mobilquizet på www.grapevine.nu, betalar och får allt du behöver skickat till dig med e-mail, på en gång. Du får en guide och ett mail med länk till din arrangörssajt och aktiveringskod för det mobilquiz du valt.
  2. Du bestämmer lag, sätter ut rutten för quizet i det område där du vill genomföra det hela och får QR-koder för att starta lag.
  3. På alla telefoner som ska användas i mobilquizet laddar man ner vår app GrapevineGO för iOS eller android.
  4. När man vill starta skattjakten scannar man enkelt lagets QR-kod och det hela är igång!
  5. Deltagarna får en introduktion och ska hitta första kartpositionen, när de kommer i närheten får de se den första frågan. Frågan besvaras och man ser kartnålen för nästa fråga.
  6. Efter hela rundan får man se hur många rätta svar man hade.
  7. Arrangören ser resultatet för alla lag och kan kora en vinnare. Vill man kan man också gå igenom de rätta svaren som man får i en separat guide.