klurigheter för vuxna

Det här mobilquizet är som namnet utlovar både klurigt och knepigt – det består inte av kunskapsfrågor – utan av 12 klurigheter som kräver logiskt tänkande – och är man flera som ska svara behöver man tänka tillsammans, resonera och enas om ett svar. Perfekt för teambuildning för grupper av olika slag – men kan också göras på en fest eller i annat sammanhang bara för att det är kul!

Deltagarna följer karta i mobilen och svarar på frågor när de når varje kartnål. Quizet kan göras var som helst – du som arrangör bestämmer var, när och hur långt.

Antal frågor: 12
Tidsåtgång:
Beror på hur många lag man är och med vilka avstånd man placerar ut frågorna. Det hela är alltså mycket flexibelt, men räkna med +/- 40 min från start till mål vid en kortare runda.
Antal deltagare: 1-20 lag.
Pris: 349 kr / event för upp till 10 lag. 449 kr / event för upp till 20 lag.

Beställ mobilquizet Klurigt & Knepigt här>>

Så här funkar ett mobilquiz:

  1. Du beställer mobilquizet på www.grapevine.nu, betalar och får allt du behöver skickat till dig med e-mail, på en gång. Du får en guide och ett mail med länk till din arrangörssajt och aktiveringskod för det mobilquiz du valt.
  2. Du bestämmer lag, sätter ut rutten för quizet i det område där du vill genomföra det hela och får QR-koder för att starta lag.
  3. På alla telefoner som ska användas i mobilquizet laddar man ner vår app GrapevineGO för iOS eller android.
  4. När man vill starta skattjakten scannar man enkelt lagets QR-kod och det hela är igång!
  5. Deltagarna får en introduktion och ska hitta första kartpositionen, när de kommer i närheten får de se den första frågan. Frågan besvaras och man ser kartnålen för nästa fråga.
  6. Efter hela rundan får man se hur många rätta svar man hade.
  7. Arrangören ser resultatet för alla lag och kan kora en vinnare. Vill man kan man också gå igenom de rätta svaren som man får i en separat guide.