skattjakt med mobil

Vi har en mängd olika färdiga mobilskattjakter för barn.

Skattjakt i mobilen – supercoolt och annorlunda!

Våra mobilskattjakter med olika teman passar perfekt att använda för att skapa en cool aktivitet på kalas och fest för de lite äldre barnen. De funkar också bra i många andra sammanhang, på klassens avslutningsfest, för hela familjen på släktträffen eller för föreningen när man vill göra något kul! Det finns skattjakter med olika teman och för lite olika åldersgrupper. Det finns flera lite enklare skattjakter som passar för barn i blandade åldrar, om äldre hjälper yngre barn kan alla vara med, annars är de bra för ca. 8-12 år. Sedan finns det skattjakter med lite mer ”story” och lite knepigare gåtor som passar för barn i åldern ca. 10-14 år och 11-15 år.

Hur svårt det hela blir är så klart beroende av vilka barn som gör det hela, hur många de är, hur bra de samarbetar osv. Men det finns alltid svarsalternativ på frågorna och svarar man fel får man chansen att svara igen.

Läs mer om våra olika skattjakter i meny ovan eller till höger!

För den som vill ha en humoristisk detektivjakt i mobilen, finns Detektivjakten för de lite yngre och Jakten på den maskerade tjuven för de som är aningen äldre, vill man ge sig ut på ett äventyr jorden runt väljer man Jakten på den försvunna juvelen, och närmar sig höst och Halloween passar Jakten på spökskatten bra för Halloweenfesten. För de yngre finns då också Halloweenjakten som är aningen enklare. För 8-12 åringarna finns också ett escape game i mobilen där det handlar om att fly från den tidsmaskin som barnens kemi- och historielärare skickat iväg dem i – Flykten från tidsmaskinen. Lite mer utmanande är det att lösa agentuppdrag i TOP SECRET – Agenternas hemliga uppdrag, där man både får gåtor i mobilen, men också kuvert med ledtrådar från högkvarteret, denna rekommenderar vi från 11-12 år och uppåt.

mobilskattjakt

Mobilskattjakter efter säsong

Vi har också mobilskattjakter som knyter an till säsong och högtider som påsk, jul och sommar. De funkar så klart perfekt på kalas, men också på familjefesten. Låt barnen gå på en kul äggjakt medan de vuxna följer med och smälter påskbordet! Då blir det en supertrevlig aktivitet för hela familjen. De här skattjakterna är ofta gjorda för blandade åldrar så att alla kan vara med. Ska barnen lösa dem själva bör de kunna läsa och räkna och vara ca. 8-12 år men hjälper äldre syskon eller vuxna till kan även de mindre barnen vara med och svara på något. Dessutom kan man alltid turas om att hålla telefonen och hitta på kartan.

Det finns en Äggjakt i tre olika svårighetsnivåer till påsk och till sommaravslutning, sommarfest och midsommar passar Sommarjakten perfekt! Rysligt roligt till Halloween är Halloweenjakten, och vill man ha en utomhusaktivitet till jullovet eller om väntan på tomten blir lång för släktens barn är Juljakten lösningen!

halloweenfest barn

Alla mobilskattjakter beställer du på grapevine.nu>>