Uppdraget är att ta sig snabbast runt jorden! På vägen behöver 21 frågor besvaras, först när man svarat rätt på en fråga ser man nästa kartposition där man anländer till en ny destination!  Svarar man fel får man ett tidsstraff. Det lag med flest rätta svar på kortast tid vinner! Det är dags att packa väskorna och ge sig av – jorden runt!

Antal frågor: 21
Tidsåtgång: Beror på hur många lag man är och med vilka avstånd man placerar ut frågorna. Det hela är alltså mycket flexibelt, men det här är ett av våra längre event, räkna med +/- 60-80 min från start till mål vid en kortare runda.
Antal deltagare: 1-20 lag.
Pris: 399 kr / event för upp till 10 lag. 499 kr / event för upp till 20 lag.

Beställ mobileventet Jorden runt på 80 minuter här>>

aktivitet för vuxna

Så här funkar en mobiljakt:

  1. Du beställer mobiljakten på www.grapevine.nu, betalar och får allt du behöver skickat till dig med e-mail, på en gång. Du får en guide och ett mail med länk till din arrangörssajt och aktiveringskod för den produkt du valt.
  2. Du bestämmer lag, sätter ut rutten för jakten och får QR-koder.
  3. På alla telefoner som ska användas laddar man ner vår app GrapevineGO för iOS eller android.
  4. När man vill starta mobiljakten scannar man enkelt lagets QR-kod och det hela är igång!
  5. Deltagarna läser sitt uppdrag och ska hitta första kartpositionen, när de kommer i närheten får de se den första gåtan. Gåtan måste besvaras (med svarsalternativ) för att komma vidare och se nästa position.
  6. Svarar men fel får man ett tidsstraff på 30 sekunder, innan man får försöka svara igen.
  7. Efter hela rundan når man slutpositionen!
  8. Vill man låter man lag tävla på tid, då kan man nu se resultatet. Vinnare är de som haft flest rätta svar på kortast tid!