skattjakt för vuxna med mobil
Vilket lag kan ta sig snabbast runt jorden? Ett kul mobilbaserat event för vuxna! Upp till 10 lag tävlar mot varandra om att likt Phileas Fogg komma först runt jorden. På vägen ska frågor besvaras för att kunna komma vidare till nästa destination. Frågorna är klara men du som arrangör kan själv bestämma rutten på ”resan” genom att sätta ut positionerna på en karta. Eventet kan ta deltagarna från kontoret till en restaurang eller en festlokal eller bara ett varv runt kvarteret – du bestämmer! Perfekt till kick-offen, företagsfesten, möhippan eller svensexan!

Uppdraget är att ta sig snabbast runt jorden! På vägen behöver 21 frågor besvaras, först när man svarat rätt på en fråga ser man nästa kartposition där man anländer till en ny destination!  Svarar man fel får man ett tidsstraff. Det lag med flest rätta svar på kortast tid vinner! Det är dags att packa väskorna och ge sig av – jorden runt!

Antal frågor: 21
Tidsåtgång: Beror på hur många lag man är och med vilka avstånd man placerar ut frågorna. Det hela är alltså mycket flexibelt, men räkna med +/- 60 min från start till mål vid en kortare runda.
Antal deltagare: 1-10 lag.
Pris: 399 kr / event.

Beställ mobileventet Jorden runt på 80 minuter här>>

skattjakt med mobil för vuxna