Ett eget mobilevent till studentfesten!

studentfest

Vad gör man med alla gäster mellan det att man i kaos kramat om en glad student på skolgården, till dess att studenten anländer till mottagningen? Ofta tar det en stund innan dagens huvudperson åkt runt sta’n på ett lastbilsflak och skrikigt, sjungit och skrålat…

Ett mobilevent om studenten så klart!

Gör roliga frågor om allt som tagit dagens huvudperson till den här dagen, som för många är en av de största! Med anekdoter och kul bilder kan man göra ett riktigt roligt och underhållande event, som verkligen fokuserar på dagens huvudperson. Låt gästerna gå en promenad i omgivningarna, då får föräldrar och andra som ordnar det praktiska också tillfälle att plocka fram mat och dryck efter att själva precis kommit tillbaka från skolgården. Servera gärna, lite oväntat, ett glas bubbel på vägen!

Med ett eget mobilevent gör du själv frågor och svarsalternativ och laddar upp kul bilder till varje fråga. Du bestämmer sedan också rutten för eventet och sätter ut positioner för frågorna på en karta. Allt detta kan du förbereda innan och skriva ut en QR-kod per lag som du scannar för att enkelt starta varje lag. Alla som ska delta laddar ner vår app och för att starta eventet på vaje mobil krävs bara att man scannar QR-koden med appen – sedan är man igång!

Fördelar med ett eget mobilevent på studentfesten:

  • En riktigt rolig och personlig aktivitet om dagens huvudperson
  • Du underhåller gästerna medan de väntar på studenten
  • Du får själv tid att plocka fram mat och dryck
  • Annorlunda, kul och unikt
  • Enkelt att fixa, du kan förbereda allt innan
  • Allt som behövs är mobiltelefoner, inga lappar, svarsformulär och papper
  • Du får ett färdigt resultat med hur många rätta svar varje lag hade, det behövs ingen manuell rättning (du har ju lite annat att stå i…)
  • Du bestämmer var och hur långt – anpassa rundan efter hur mycket tid som finns

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*