3 mobilskattjakter till julfest – för stor och liten!

julquiz i mobil

Överraska på julfesten med ett mobilquiz eller en mobilskattjakt! Här är tre mobilskattjakter / mobilquiz som passar perfekt för att förgylla julfirandet för stora och små!

mobilskattjakt jul

För barnens julfest eller för hela familjen: Juljakten!

Det här är en mobilskattjakt för barn i blandade åldrar men en hel massa roliga julgåtor. Som vanligt följer man en karta i mobilen och behöver klara av gåtorna i mobilen innan man kommer vidare till nästa kartposition. Det här kan vara en kul aktivitet för barnens julavslutning i klassen eller idrottsföreningen. Det är också en kul skattjakt för hela familjen och passar perfekt till släktens julfirande för barn i olika åldrar eller för alla som behöver sträcka på benen och smälta julbordet.

julfest för barnen

Julmobilquiz till jobbets julfest

Ett julmobilquiz kan vara en perfekt inledning på julfesten på jobbet! Det är ett kul och oväntat sätt för en grupp människor att förflytta sig från en plats till en annan, till exempel från kontoret till en festlokal. Eftersom deltagarna bara ser en kartposition åt gången och inte ser nästa förrän de svarat på en julig fråga, kan man hålla slutdestinationen hemlig! Du lägger enkelt upp rutten för eventet – resten av innehållet är klart och frågorna bidrar garanterat till julstämningen! Julmobilquizet kan göras för upp till 30 lag!

julquiz i mobilen

Mobilevent med egna frågor

Vill du göra ett mobilquiz till julfesten på jobbet med frågor om året som gått på företaget? Eller ett eget, personligt julquiz? Då kan du enkelt göra ett quiz i mobilen med egna bilder och frågor!