quiz i app julfest

Ett annorlunda julquiz – perfekt till företagseventet eller i ett annat sammanhang där du vill låta dina gäster ta en promenad i vinterkvällen. Mobilquizet kan användas för att på ett kul sätt ta dina gäster från a till b, kanske från kontoret till festlokalen eller restaurangen?

Ett kul quiz på vandrande fot. Alla par eller lag använder en mobiltelefon, i den ser man kartpositioner efter hand. Väl framme vid varje position får man en fråga att besvara i mobilen. När man svarat visas nästa kartnål. Mobilquizet är därför ett utmärkt sätt att förflytta ett gäng människor från ett ställe till ett annat, måldestinationen ser de först då de tagit sig igenom alla frågor, så den är perfekt om målet för aktiviteten är hemligt! Man kan ju så klart också använda den bara för att ta sina gäster på en trevlig promenad.

Julmobilquizet har 15 kul frågor om allt som har med julen att göra, film, musik, traditioner och mycket mer. I det här mobilquizet tävlar man inte på tid, men när alla lag är klara ser man hur många rätta svar de har.

Antal frågor: 15
Tidsåtgång: Beror på hur många lag man är och med vilka avstånd man placerar ut frågorna. Det hela är alltså mycket flexibelt, men räkna med +/- 40 min från start till mål vid en kortare runda.
Antal deltagare: 1-25 lag.
Pris: 249 kr / event.

Beställ julmobilquizet här>>

julquiz med mobil